Forum użytkowników programu eSkiMoS R2
Nie jesteś zalogowany.
Witam,
od dzisiaj mam problem - tzn. w ogóle nie mogę wysłać smsa z bramki Orange MultiBox - haseł nie zmieniałam, próbowałam i w domu i w pracy i nic. Może ma to związek ze zmianą strony internetowej przez Orange?
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.
Danae
mam to samo
przez strone moge sie normalnie logowac a jak sie loguje rpzez eskimosa to mam komunikat bledu ze albo zly login albo zle haslo:/
Zobacze o co chodzi w chwili wolnego czasu.
Pozdrawiam.
Mam ten sam problem juz od tygodnia, na nowo nawet ustawilem profile i nic .
U mnie niestety też to samo:-(
Były zmiany w bramce i dopóki ich nie przejrzę to wysyłanie przez MultiBox jest niemożliwe.
Jeszcze przed świętami będzie gotowe.
no to czekamy ![]()
20 XII 2007r dalej błąd. a to psikus;/
Wszystkim życze Wesołych Świąt_____,(-_-)
Ostatnio edytowany przez wisiketa (2007-12-31 10:39:57)
U mnie jest to samo. Problem występuje odkąd zmienił się nieco wygląd strony orange.pl Być może coś pozmieniali. Zróbcie coś, bo kłopotliwe jest każdorazowe logowanie się do orange.pl tymbardziej, że czasami ta strona ciężko chodzi ![]()
Jakas aktualizacje dzis sciaglem , ale nic to nie dalo...
26 grudzien i dalej to samo
Ps. Nie mam pretensji tylko informuje
Pozdro
A i przy okazji, dlaczego nie dzialo COK ?
Ostatnio edytowany przez klodziol (2007-12-26 14:06:13)
Mijają 3 tygodnie i dalej nic ![]()
Nie chciałbym popędząć ale tylko przypominam że problem dalej sitnieje ![]()
W takim razie korzystamy ze stronki orange i nadal czekamy na rozwiązanie problemu ![]()
Drag napisał:
Były zmiany w bramce i dopóki ich nie przejrzę to wysyłanie przez MultiBox jest niemożliwe.
Jeszcze przed świętami będzie gotowe.
Co prawda nie napisał Pan przed którymi swiętami... ale jeżeli dałoby się coś w temacie szybko zrobić byłbym bardzo wdzięczny. Dla mnie Orange Multibox to akurat podstawowa bramka, bez obsługi której Pański świetny program jest praktycznie bezużyteczny.
Pozdrawiam i życzę powodzenia i pomyślności w Nowym Roku.
To co z tą bramką, będzie działać czy nie?
No to sie chyba nie doczekamy, chyba ze faktycznie chodzi o swięta Wielkanocne ![]()
Kto poleci jakis inny program do wysylania smsow z orange ?
Wchodzenie na nia za kazdym razem jest dosc uciążliwe i czasochlonne.
Wydaje mis ie ze musi to byc jakis program ktory jest poprawiany, bo jak widac eskimos jest poprawiany ale chyba to co nie trza , nie wiem czy modernizator śpi czy ma przedłużone święta, aczkolwiek zero informacji z jego strony to nie za ładnie .
Witam..ja póki co wysyłam sms z orange przez komunikator tlen.Jest wtyczka do komunikatora do pobrania na tej stronie: http://area51.k2t.eu/type/wtyczki/ Wtyczka świetnie się spisuje a jeśli ktoś korzysta z tego komunikatora to ma dwa w jednym.
Przegladlem teraz z 7 programow do wysylania sms i tylko jeden dziala z bramka orange M. : UltimateSMS
Moze wiec autor eskimosa zerknie co jest poprawione w UltimateSMS i poprawi to samo w eskimosie ?
Cos to importowanie kontaktow z eskimosa nie dziala za dobrze w tym UltimaSms
Ostatnio edytowany przez dixi (2008-01-07 11:06:38)
DZIĘKUWA OGROMNA ![]()
Po aktualizajci wsio pieknie działa ![]()
No w koncu...
jednak nie ma to jak eskimos ![]()
dixi napisał:
No w koncu...
jednak nie ma to jak eskimos
Tzn już działa?
Działa ![]()
no to jedwabiscie że działa
znowu nie dziala ;/
[13:11:53] Logowanie jako xxx
[13:11:55] Nie zalogowano - Nieprawidłowe hasło lub nazwa.
mam nadzieje ze to chwilowe ;/
Potwierdzam od dzisiaj znowu bramka nie działa
((